om mig

Jeg hedder Pia er fra 1976, bor sammen med min bedre halvdel Allan som er selvstændig inden for resturationsbranchen samt vores Schæferpige fra 2016.

Mit hjem er 100% røgfrit og jeg bor i et dejligt etplanshus på en stille villavej, midt i Svenstrup by. Vi har en stor dejlig lukket have, med stor terrasse, masser af græs, en stor sandkasse og en stor hundegård til vores hund. 

Jeg er uddannet salgsassistent med speciale indenfor sko. Men jeg har i mange år drømt om at arbejde med børn og har derfor siden 2012 været tilknyttet flere børnehaver i Svenstrup/Godthaab, som pædagogmedhjælper/vikar og har nu taget springet og startet op som privat børnepasser.

Min private pasningsordning, er et alternativ til den kommunale pasningsordning, med kommunalt tilskud, søskende rabat og pædagogisk tilsyn.

Jeg elsker simpelthen at se børn udvikle sig og være en del af deres hverdag. Jeg kan tilbyde nogle gode fysiske rammer i forhold til børns leg og udfoldelse. Jeg lægger stor vægt på tryghed, omsorg, fællesskab og at børnene kommer udenfor hver dag. I min dagpleje vægter jeg naturen meget højt.

Hos mig vil der være plads til varme, nærvær, tryghed og overskud til det enkelte barn. Jeg vil tage imod børnene med en positiv tilgang til dagen og gøre mit bedste for at de trives. Jeg er her for at give jeres børn en god start på livet.

Her er det Jer og mig, som vælger hinanden og ikke kommunen, der bestemmer, hvor jeres barn kan blive passet. I har derfor mulighed for at følge jeres mavefornemmelse vedrørende, om jeg er det rette valg for jeres guldklump.

Jeg hjælper børnene med at være selvhjulpne. Jeg sørger for at lave rammer, så børnene selv tager aktiv del i dagligdagen –selv tager sit tøj af og på mm. Det styrker børnenes selvstændighed.

Jeg modtager ikke gæstebørn. Hvilket betyder, at vi er en fast gruppe børn, så jeres børn ikke skal forholde sig til nye børn hele tiden, det minimerer også smitterisikoen ved sygdomme.

Det er vigtigt, at jeg som privat børnepasser yder mit bedste, da jeg lever af mit ry og de anbefalinger andre forældre giver videre til deres netværk. Derfor kan I også som forældre være bevidste om, at jeg vil gøre alt for, at jeres børn trives.

Jeg håber at høre fra Jer