anmeldelser fra søde forældre

Jeg ved hvor vigtigt det er, at have tillid til de mennesker, som passer på dine børn. Derfor bliver jeg også altid så glad, når Regnbuen og Jeg, får søde ord med på vejen fra både nuværende & tidligere forældre og deres søde børn.

Sarah Rødkjær

Vores søn Anker var kun få uger gammel, da vi var på besøg hos Pia første gang, for at prøve at finde ud af junglen af børnepasningsmuligheder. Fra første møde har Pia været utrolig jordnær, vedkommende og omsorgsfuld. Helt op til dagplejestart, har vi været i kontakt med Pia og har brugt hende som sparringspartner igennem nogle af alle de spørgsmål, som kommer ved dagplejestart som førstegangsforældre.

Ankers tid hos Pia har været gennemsyret af mange knus, grin og oplevelser. Selvom Anker nu er videre i børnehave, snakker han ofte om både Pia og Allan i meget varme vendinger. Vi kan ikke anbefale regnbuen nok! ❤️

Julia Garose Hall

Hun er ikke gudmor til mine børn for sjovs skyld. Magen til omsorgsfuldt menneske skal man lede længe efter! Er altid tryg ved at ungerne skal på weekend og ferie og ved de altid har en MASSE at fortælle bagefter.

Så hvis I mangler en god dagpleje til jeres børn hvor de vil trives 110% og er godt rustet til når de skal videre, så behøver I ikke lede mere!

Line Povlsen

Vores søn har været meget glad for at være i Regnbuen og har fået en masse gode oplevelser med derfra. Vi har altid haft en god følelse i maven ved at aflevere hos Pia, også på de trælse morgener.


Man kan mærke at Pia brænder for hendes arbejde og de børn hun har. Vil man have tryghed, omsorg og en masse kærlighed for ens børn, er Regnbuen det rette sted.

Julie Mænnchen

Vi har været utrolig glade for vores valg. Vi havde egentlig skrevet vores datter Laura op til en plads i den kommunale dagpleje, men har ikke i et sekund fortrudt vores valg, da vi valgte at lade Pia passe vores lille pige. Laura elsker at være hos Pia (og hendes søde mand Allan). De er begge meget rummelige og kærlige mennesker og man er ikke i tvivl om, at de passer godt på "deres" børn og giver dem nogle rigtig gode oplevelser og gode retningslinjer

Laura vil altid gerne afsted til Pia, men aldrig hjem igen - så det siger det vist meget godt.

Pia elgaard pedersen

En helt fantastisk kvinde og omsorgsperson for de mindste. Hun er nærværende og empatisk og kreativ. Skønt og dejligt hjem med god karma.

Kan kun anbefale hende. Jeg ville trygt overlade mine børn i hendes og hendes samlevers varetægt.

Ida Milton Woller

Når man træder ind i dagplejen Regnbuen er man ikke i tvivl om at det er det beste sted at aflevere sit guld. Man mærker straks kærlighed, nærvær og varme mellem børnene og Pia og Allan.

Kan varmt anbefale dagplejen Regnbuen.
Mine tvillinger er glade for at være i Regnbuen

Send din anmeldelse af Regnbuen