Pia_Little_Profile

Lidt omkring mig

Jeg hedder Pia er fra 1976, bor sammen med min bedre halvdel Allan som er selvstændig inden for resturationsbranchen samt vores Schæferpige fra 2016.

Mit hjem er 100 procent røgfrit og jeg bor i et dejligt hus på en stille villavej med stor dejlig lukket have midt i Svenstrup by, samt en stor hundegård til hunden.

Jeg er uddannet salgsassistent med speciale inden for sko, jeg har i mange år drømt om at arbejde med børn, jeg har siden 2012 været tilknytte flere børnehaver i Svenstrup/Godthaab, som pædagomedhjælper/vikar men har nu har taget springet og startet op som privat børnepasser.

Min private pasningsordning, er et alternativ til den kommunale pasningsordning, med kommunalt tilskud, Søskende rabat og pædagogisk tilsyn.

Jeg elsker simpelthen, at se børn udvikle sig og være en del af deres hverdag. Der er gode fysiske rammer, i forhold til børns leg og udfoldelse. Jeg lægger stor vægt på tryghed, omsorg, fællesskab og at børnene kommer udenfor hver dag. I min dagpleje vægter jeg naturen meget højt.

Hos mig vil der være plads til varme, nærvær, tryghed og overskud til det enkelte barn. Jeg vil tage imod børnene med en positiv tilgang til dagen og gøre mit bedste for at de trives. Jeg er her for at give jeres børn en god start på livet.

Her er det Jer og mig, som vælger hinanden og ikke kommunen, der bestemmer, hvor jeres barn kan blive passet. I har derfor mulighed for at følge jeres mavefornemmelse vedrørende, om jeg er det rette sted for jeres guldklump.

Jeg hjælper børnene med at være selvhjulpne. Jeg sørger for at lave rammer, så børnene selv tager aktiv del i dagligdagen –selv tager sit tøj af og på mm. Det styrker børnenes selvstændighed.

Jeg modtager ikke gæstebørn. Hvilket betyder, at vi er en fast gruppe børn, så jeres børn ikke skal forholde sig til nye børn hele tiden, det minimerer også smitterisikoen ved sygdomme.

Det er vigtigt, at jeg som privat børnepasser yder mit bedste, da jeg lever af mit ry og de anbefalinger andre forældre giver videre til deres netværk. Derfor kan I som forældre være bevidste om, at jeg vil gøre alt for, at jeres børn trives.

Jeg tilpasser mig barnets behov  

Jeg vil altid tage hensyn til det enkelte barn og afpasse indlæring efter alder, temperament og lyst. Ingen bliver presset ud i noget, de endnu ikke magter.

Børn skal have lov til at udforske verden

Vi skal som forældre / børnepassere være med til, at børn får lov til at udforske deres egen verden. Med det mener jeg, at vi skal lade børnene finde ud af på egen måde, hvornår de har nået deres farepunkt.

Jeg er overbevist om, at børn ikke kravler højere end til det punkt, hvor de selv mærker inden i sig selv, uha det er højt, og derfor kravler de ikke højere. Det er det vi kalder farepunktet, og som vi alle er født med.

Ved at vi lader børnene klare tingene selv, ja det gør også dem til små stærke selvhjulpne børn, der kommer til at klare de udfordringer der følger dem i deres opvækst.

Man skal også huske på, at vi ikke skal slæbe / bære rundt på børnene hele tiden eller transportere dem rundt i klapvogne / barnevogne. Børn skal selv op og gå, så de får styrket deres motorik / muskler. På denne måde er vi også klar til at afleverere børnene til børnehaven, som så kan klare en turdag, der bliver hyggelig for både barnet / pædagogen.

Sprog

Jeg styrker børnenes sprog ved at sætte ord på det, jeg gør og ser. Vi synger sammen, læser historier, bruger rim og remser samt jeg lærer børnene at forstå sammenhæng mellem mimik, kropssprog og tale.

separator

Krop & bevægelse

Jeg træner børnenes motorik ved at lege, danse, hoppe, trille, gynge samt mosle. Det er vigtigt for mig, at det at bruge kroppen bliver en naturlig del af børnenes hverdag, og det er lige så vigtigt for mig at få ro på igen, hvor jeg gør brug af afstressende øvelser samt musik i børnehøjde

Jeg vil udvikle børnenes kulturelle udtryksformer ved forskellige kreative aktiviteter, hvor de kan tegne, male, lave perleplader, klippe og klistre, føle, røre og mærke forskellige konsistenser og former. Jeg inddrager børnene i årets højtider og de traditioner, som dermed følger. Jeg træner børnene i bordskik – hvordan dækker vi bord, hvordan serverer vi maden og hvordan er stemningen ved bordet?

separator

Hvorfor mig?

Jeg har fokus op dit barn og at give dit barn en god hverdag.. Mere tekst kommer...

Det vigtigste er Vores børn.

Pia Sørensen

Dagplejer

to top button