Pia_Little_Profile

Hvorfor vælge mig?

Hvorfor vælge min private dagpleje???
JOOOO
- FORDI her er det jer og mig, som vælger hinanden og ikke kommunen.
-FORDI jeg har færre fridage end hvis jeg var kommunal dagplejer, da jeg ikke optjener afspadsering ved aftenmøder og overarbejde.
- FORDI det er et lille, tæt og trygt miljø med max 5 børn
- FORDI jeg skal aldrig på kursus i hverdagene, det bruger jeg hellere end gerne weekender eller afterne på
-FORDI jeg får ingen gæstebørn ind, dvs. risiko for smitte med sygdom er minimal, her er der den faste børnegruppe.
-FORDI jeres barn kommer så heller aldrig i gæstepleje, fordi når jeg holder fri/ferie, så sørger i selv for pasning af jeres barn eller selv holder ferie med det, jubiiiiee - vi elsker jo alle at holde fri og ferie, ikk?
-FORDI jeg sørger for at netop jeres barn ofte bliver sat i centrum her hos mig hver dag, men også at barnet lære at "komme i anden række", jeg tager meget hensyn til det enkelte barn i de forskellige situationer, som opstår i løbet af en dag, og så synes jeg det er vigtigt, at børn får lov til at have "rum til sig selv" ved feks. at fordybe sig i et stykke legetøj helt alene. Jeg bruger meget knus, ros, opmuntring og omsorg overfor barnet, men også børnene imellem. Men selvfølgelig "opdrager" jeg dem også, hvis de er på "gale veje", så her er plads til os alle
-FORDI jeg sørger for at vi kommer ud i naturen og leger meget i haven.
-FORDI jeg bestemmer selv hvad jeg vil lave HVER dag, så alle 5 børn kan blive tilgodeset, på hver deres alderstrin
- Hmmm, så kan jeg sørme ikke komme på flere fordiér-
JOOOOOOOO da.....
-FORDI jeg jo bare er total vild med at passe børn.

Alle kan have brug for ekstra hjælp en dag.
Sammen hjælper vi hinanden. Det er fordelen ved privat.

Så -  kære forældre og alle jer andre

Hjertelig velkommen her på min hjemmeside  og til min lille, trygge, private dagpleje.
REGNBUEN

Jeg tilpasser mig barnets behov  

Jeg vil altid tage hensyn til det enkelte barn og afpasse indlæring efter alder, temperament og lyst. Ingen bliver presset ud i noget, de endnu ikke magter.

Børn skal have lov til at udforske verden

Vi skal som forældre / børnepassere være med til, at børn får lov til at udforske deres egen verden. Med det mener jeg, at vi skal lade børnene finde ud af på egen måde, hvornår de har nået deres farepunkt.

Jeg er overbevist om, at børn ikke kravler højere end til det punkt, hvor de selv mærker inden i sig selv, uha det er højt, og derfor kravler de ikke højere. Det er det vi kalder farepunktet, og som vi alle er født med.

Ved at vi lader børnene klare tingene selv, ja det gør også dem til små stærke selvhjulpne børn, der kommer til at klare de udfordringer der følger dem i deres opvækst.

Man skal også huske på, at vi ikke skal slæbe / bære rundt på børnene hele tiden eller transportere dem rundt i klapvogne / barnevogne. Børn skal selv op og gå, så de får styrket deres motorik / muskler. På denne måde er vi også klar til at afleverere børnene til børnehaven, som så kan klare en turdag, der bliver hyggelig for både barnet / pædagogen.

Sprog

Jeg styrker børnenes sprog ved at sætte ord på det, jeg gør og ser. Vi synger sammen, læser historier, bruger rim og remser samt jeg lærer børnene at forstå sammenhæng mellem mimik, kropssprog og tale.

separator

Krop & bevægelse

Jeg træner børnenes motorik ved at lege, danse, hoppe, trille, gynge samt mosle. Det er vigtigt for mig, at det at bruge kroppen bliver en naturlig del af børnenes hverdag, og det er lige så vigtigt for mig at få ro på igen, hvor jeg gør brug af afstressende øvelser samt musik i børnehøjde

Jeg vil udvikle børnenes kulturelle udtryksformer ved forskellige kreative aktiviteter, hvor de kan tegne, male, lave perleplader, klippe og klistre, føle, røre og mærke forskellige konsistenser og former. Jeg inddrager børnene i årets højtider og de traditioner, som dermed følger. Jeg træner børnene i bordskik – hvordan dækker vi bord, hvordan serverer vi maden og hvordan er stemningen ved bordet?

Har du nogen spørgsmål?

Så står jeg klar til at besvare dem
to top button